Denna jobbveckan har varit en av de jobbigaste….på länge….
Vad har jag lärt mig??

Man kan inte vara älskad av alla….

Pick your fights…….

Det du bär med dig i ditt bagage, som du inte är helt klar med påverkar dig i konflikter.

Varför är kraven på mig själv annorlunda än de jag har på andra.

…..då börjar vi….

De två första hänger ihop lite…. man kan inte vara älskad av alla, det kommer vara personer som inte tycker om dig oavsett vad du gör….
vi detta tillfälle är det som att stånga huvudet blodigt för att få personen att gilla dig, välj dina strider.
Hur gör man det??
Acceptera att det är som det är, och kanske låta en annan person komma in och vara med, det kanske kan bringa lite perspektiv på saker från bådas håll.
Det är ingen mening att lägga massa energi på att få personen att gilla dig, det kan ju vara så att du känner samma för personen i fråga.

När du hamnar i en konflikt med en person eller i en sakfråga som liknar något som du bär i ditt bagage och som du inte är riktigt färdigbearbetad med…. Då är det lätt att det blir irritation och ilska från din sida, som egentligen inte tillhör konflikten, utan det är din egna skit som talar. Det är inte helt rättvist mot den andra personen som får ilska emot sig, som inte är hans eller hennes att bära eller ta ansvar för.
Det är inte alltid lätt att ta i dessa bitar, för ofta sitter de djupt och är inte så lätta att ta i, men om man kan se objektivt, ur ett helikopterperspektiv, på situationen så kanske det resulterar att det egna bagaget blir lite klarare.

Denna vecka har jag inte hunnit med allt administrativt som jag hade räknat med…
Hade någon kommit till mig och sagt det, hade jag svarat, men du ta det lugnt det löser sig, du hinner på måndag eller tisdag.
Gör jag så med mig själv??
NÄ, då är jag stressad och besviken på mig själv för att jag inte har klarat det jag hade satt upp att jag skulle klara.
VARFÖR ÄR DET SÅ????
Varför har jag skyhöga och ibland orimliga krav på mig.
Det är inte snällt mot mig själv…
Jag ska öva på att coacha mig själv som jag coachar andra….

Sist men inte minst